Om UTU    |    Blogg    |    Kontakt 

 HJEM  |  TANKEFELTTERAPI    |   FOREDRAG   |   ARBEID & PSYKISK HELSE   |   VEILEDER   |    REFERANSER
 HJEM  |  TANKEFELTTERAPI    |   FOREDRAG   |   ARBEID & PSYKISK HELSE   |   VEILEDER   |    REFERANSER
      

 LENAS FAVORITTUTSAGN:

- Heller Facinert enn Frustrert!
 -Aldri - er et dårlig ord -
  kast det midtfjords!
- Magisk Mandag!
- Optimal Onsdag
- Fake it till you make it!

Mats Uldal: "Følelser knuser fornuft med letthet - hvis de kommer over en viss intensitet."

www.muis.no
Tankefeltterapi - TFT - uttalelser

Pepsi Max avhengighet:

"TFT har vært et flott verktøy for meg å bruke til å dempe med avhengigheten til Pepsi Max. Da jeg gikk ut første gangen etter behandlingen, fikk jeg metallsmak i munnen da jeg testet å drikke pepsi max igjen, følte avsmak for det. Veldig rar følelse siden jeg har vært avhengig av pesi max, tab x-tra i over 20 år. I starten funge det veldig bra, men måtte stadig jobbe med å banke på punktene, dette dempet "suget" for brusen.

TFT har jeg brukt til å styrke mestringsfølelsen og finne balansen når ting har vært vanskelig med slanking, sjokolade avhengighet. Få frem Flow følelsen. Det har vært ubeskrivelig følelse når man tar tak i dette og ser at TFT fungerer. Men man må bruke teknikkene ofte og jevnt. Da får man ekstremt mye bedre effekt av det, men slik er det jo med så mye annet også.

TFT har jeg hatt i bruk på min tenåringsdater; Til hjelp med tannlegeskrekk. dette ble en vanvittig god effekt. Har også brukt TFT til at hun skulle danne seg et positivt bilde med å sveve i prøverommet , prøve den ene kjolen etter den andre som passet perfekt til kroppen. Hun fikk et mye mer positivt bilde av seg selv. Brukte det også for å dempe sinnet hennnes, det virket fra første sekund, helt utrolig å se.

Min sønn på 11 år har jeg selv brukt TFT teknikken på for at han skal finne roen når han legger seg. Brukt harmonipunktet og massert det, og banket rolig på de andre energipunktene. Veldig effektivt. 

Jeg er flink og bruker TFT nesten daglig og kan love dere det fungerer ihvertfall på meg. Er jeg nedstemt har det hjulpet godt å komme opp av den "gropen"
Jeg bruker det når kroppen bobler av energi og FLOW.

Anbefaler andre til å bestille time hos Lena Helen Garstad. Hun er en fantastisk coach, terapeut og hjelper på veien.

"Sunshine Kjersti"
Har fått ett nytt liv med bruk av TFT


Sosiale problemer/lese-skrive vansker

Min sønn hadde store problemer etter ett turbulent samlivsbrudd, der far ruste seg og truet oss. Gutten gikk til psykolog i lengre tid, men resultatene uteble. Han hadde sosiale problemer på skolen, problemer med lesing, skriving osv.

En dag ringte min far og sa at han hadde lest om TFT og at vi kanskje burde prøve det. Tilfeldigvis var jeg innom der Lena har kontor og kom i snakk med henne. Noen dager senere satt vi i gang behandling av gutten, noe som har gitt kjempe resultater. Har nå fått en gutt som er blitt ”populær”, det går lettere med skolearbeidet, han er blitt ”en gutt” og har fått ett bedre selvbilde. Skriver vi, for å opnå best mulig resultater er det viktig at en som forelder gjør sin del av jobben om kvelden ved leggetid.

Det er faktisk nesten for godt til å være sant at en 8-9 timer hos Lena skulle fikse gutten. Er imponert over resultatene som TFT har gitt og kan på det sterkeste anbefale TFT og Lena Helen Garstad som terapeut.

Linda, mor

 

Ring tlf.: 920 43 077 eller send e-post til: lena@undertheumbrella.no 

KONTAKT MEG:
Under The Umbrella
v/Lena Helen Garstad
Leitet 7A
5911 Alversund
Org.nr.: 994 335 065

Tlf.: 920 43 777
E-post: lena@undertheumbrella.no

OM UTU
- Historien
- Jobbmuligheter
- Samarbeid
- Kontaktskjema
- Samarbeidspartnere

TJENESTER:
- Tankefetterapi
- Foredrag
- Motivator
- Arbeid og psykisk helse
- VeilederFOREDRAG:
- NAV
- I kraft av deg selv
- Rehabilitering
- Kvinner i fokus

REFERANSER:
- Artikler
- Toastmaster
- TFT referanser
- Moteshow referanser

© Copyright 2009 - Under The Umbrella